Hvorfor Meddo

HVORFOR MEDDO

Du spørger måske dig selv, hvorfor du skal vælge et MEDDO-solcenter?

Vores centre anvender udelukkende originale COBRA solarierør og udskifter dem efter max. 250 timer. Derfor giver vi dig brunhedsgaranti.

Vi gør kun brug af markedets bedste solarier og udfører et årligt sikkerhedseftersyn. Ligesom vi rengør solarierne og solcentret hver dag.

Og så lytter vi til vores kunder og tager udgangspunkt i deres ønsker.

Hos Meddo er alle vores solarier af mærket Luxura, der bliver fremstillet af Hapro International i Holland.

Luxura solarierne er beregnet til professionel brug og er af højeste kvalitet.

De gigantiske sole har en ergonomisk tilpasset liggekomfort og en afkølingen af kroppen, der giver en følelse af luksus og velvære.

Meddo er certificeret og godkendt af Wolff Systems AG til at benytte deres rørcertifikat.

Kvalitetsserien ’COBRA’ er koncernens absolut mest effektive og højteknologiske solarierør. Hos Meddo benytter vi os udelukkende af dette unikke program fra Wolff.

På certifikatet kan du se dato for sidste rørskift – og hvornår rørene senest skal skiftes igen. Hos Meddo skifter vi oftest rørene efter 250 timer, selvom holdbarheden ligger på 500.

Et rørcertifikat er din garanti for, at rørene skiftes efter Wolffs foreskrevne regler. På den måde er du altid sikker på det bedste bruningsresultat og risikerer ikke at gå i et solarium med udbrændte rør.

Vi går ikke på kompromis med hygiejnen.

Vores solarier er designet, så de nemt kan rengøres. De lokale centerejere sørger hver dag for en grundig rengøring af alle solene.

Herefter er det dig som gæst, der har ansvaret for at efterlade solariet i samme stand, som du overtog det. Hvilket vil sige, at du skal sørge for at rengøre liggepladen efter brug.

I hver kabine finder du en forstøver med det effektive rengøringsmiddel ’Sun Cleaner’, som fjerner de hudceller og den kondens, du måtte have tilbageladt efter din tur i solen.